kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 55 666 77

Sponsoring 

ARBO Rotterdam staat midden in de samenleving. We dragen dan ook graag bij aan initiatieven die passen bij onze eigen organisatie en identiteit. Flexibel, daadkrachtig en betrouwbaar is ons statement. Daarom kiezen we voor sponsorprojecten waarmee wordt bevestigd dat we een maatschappelijk betrokken, toonaangevende en innoverende dienstverlener zijn. U vindt hier de sponsoractiviteiten van ARBO Rotterdam. Rotterdammers voor Rotterdammers! 

ARBO Rotterdam Hoofdsponsor ARBO Rotterdam / FAST Dames 1

ARBO Rotterdam is vanaf 2021 hoofdsponsor & naamgever van ARBO Rotterdam / FAST
De volleybalorganisatie ARBO Rotterdam / FAST bedrijft topsport op het hoogste niveau in Nederland. ARBO Rotterdam / FAST neemt in de Eredivisie Volleybal Dames een uitzonderlijke positie in

De directeur van ARBO Rotterdam vertelt over het Sponsorbeleid van de organisatie:


Wessel Keemink, oud speler van ARBO Rotterdam Volleybal vertelt over ARBO Rotterdam:

ARBO Rotterdam & SPARTA Rotterdam - "FOREVER TOGETHER"

Sinds januari 2002 is ARBO Rotterdam Official sponsor en trouwe supporter van Sparta Rotterdam. Uiteraard zet ARBO Rotterdam het sponsorschap voor de aankomende seizoenen voort t/m seizoen 2022/2023 en zijn wij trots op SP AR TA !

Rood-Wit verbindt: Technisch Buro TOM b.v. & ARBO Rotterdam. Eigenaren Dragan Culic en Ivar Raadtgever zijn échte Spartanen. Lees hier over hun bedrijven, de samenwerking en rijke geschiedenis met de club: SPARTA nieuwsbericht: Samenwerking Technisch Buro Tom & ARBO Rotterdam

ARBO Rotterdam & Excelsior Rotterdam - "SAMEN STERK"

In het seizoen 2020/2021 is ARBO Rotterdam wederom Official sponsor van voetbalclub Excelsior Rotterdam. Shane Blom bekrachtigt de sponsoring met een handdruk aan Daan Bovenberg.ARBO Rotterdam & Feyenoord Rotterdam - "HAND IN HAND"

Sinds 2017 is ARBO Rotterdam trotse sponsor van Feyenoord Rotterdam.

ARBO Rotterdam & Businessclub NNF Sports

Vanaf 2018 is ARBO Rotterdam officieel lid van de Businessclub NNF Sports. Dankzij onder andere het ARBO Rotterdam support van deze businessclub kan NNF Sports voetbalevenementen organiseren die verbinden. ARBO Rotterdam en NNF Sports geloven in de verbindende kracht van voetbal.

ARBO Rotterdam & Waterpolovereniging SVH

ARBO Rotterdam & Vereniging Tennispark De Hoek

BBT (Be Better Training) Sponsor


ARBO Rotterdam & HARO

ARBO Rotterdam is van 2017 t/m 2019 hoofdsponsor en naamgever geweest van het Heren Eredivisie handbal team van HARO, de Handbal Associatie Rotterdam. 

ARBO Rotterdam &  Fusion Volleybal

ARBO Rotterdam is van 2012 tot en met 2017 hoofdsponsor en naamgever van  ARBO Rotterdam Volleybal geweest.

Partner van Friends in Business

Friends in Business is het zakelijke communicatieplatform van Groot Rotterdam. Met een magazine dat sinds 1987 bestaat, dagelijks online nieuws en exclusieve events. Met het motto 'Rotterdammers voor Rotterdammers' vindt ARBO Rotterdam dat dit een erg goed initiatief en hier graag aan deelneemt. 
Sinds 2018 vriend van Friends in Business!