kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 55 666 77
Direct aanvragen

ISO 9001 Certificatie 

U als ondernemer wordt geconfronteerd met de (vele) eisen die een opdrachtgever van u verlangt. Hoe gaat u hieraan invulling geven? Om uw opdrachtgever zekerheid te geven over de wijze waarop een opdracht tot stand komt, geproduceerd en afgeleverd (eventueel met nazorg) wordt kan d.m.v. een kwaliteitsmanagementsysteem aantoonbaar worden gemaakt. 

Vanaf de totstandkoming tot en met de aflevering en nazorg wordt in een kwaliteitsmanagementsysteem vastgelegd op welke wijze u de toezeggingen aan uw klant ook daadwerkelijk nakomt. 

Aan de hand van het stappenplan werken wij samen met u (en uw personeelsleden) aan een kwaliteitsmanagementsysteem dat geschikt is voor certificatie. Echter, belangrijker is dat het kwaliteitsmanagementsysteem u ondersteunt bij het verder optimaliseren van uw organisatie door antwoorden te bieden op vragen als: lever ik wat ik overeengekomen ben? Wij zijn onze belanghebbenden? Welke risico’s en kansen lopen wij? Waar kunnen wij onze processen verbeteren? Is de klant tevreden?  

ARBO Rotterdam kan u ondersteunen bij het opzetten, implementeren en onderhouden van uw kwaliteitsmanagementsysteem. Er is ruime ervaring met de ISO 9001:2015 norm. 

Aanvraag formulier
ISO 9001