kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 55 666 77

ARBO Rotterdam 

Wij zijn een landelijk opererende organisatieadviesbureau gespecialiseerd op het gebied van Kwaliteit Arbo/Veiligheid en Milieu. Wij adviseren u over alle veiligheids-, Milieu- en kwaliteitskwesties binnen uw bedrijf en verzorgen opleidingen voor uw personeel.

Onze medewerkers zijn goed opgeleide, gecertificeerde, specialisten met een brede kennis en ervaring uit het bedrijfsleven, gekenmerkt door een projectgerichte pragmatische aanpak.

Vele ondernemers hebben reeds gebruik gemaakt van de opleidingen en de diensten van ARBO Rotterdam, zoals het opzetten en begeleiden van kwaliteit-, Arbo- en milieumanagementsystemen en hebben voortvarend het beoogde certificaat verkregen.

ARBO Rotterdam is gecertificeerd conform ISO 9001 & VCA*. Tevens is ARBO Rotterdam door het 'Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening' (NIBHV) erkend als officieel opleidingsinstituut.

De cursussen Basis VCA, VOL VCA, VIL VCU, Bedrijfshulpverlening (BHV) en Herhaling Bedrijfshulpverlening (BHV) zijn door het CBR/CCV gecertificeerd in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid (verplichte nascholing voor chauffeursdiploma Code 95).

Tevens zijn de cursusruimtes van ARBO Rotterdam ingericht met de meest up-to-date audio- en visuele presentatietechnieken. Vanzelfsprekend hebben wij een groot aantal eigen gratis parkeerplaatsen ter beschikking.

Met ARBO Rotterdam als partner bent u verzekerd van kwalitatief maatwerk en oplossingen voor al uw kwaliteit, Arbo- en milieuvraagstukken.

Sponsoring

ARBO Rotterdam heeft een actief sponsorbeleid. Hier vind u een overzicht van alle sponsoractiviteiten.

Bekijk sponsoractiviteiten