kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 55 666 77
Direct aanvragen

ISO 22301 Certificatie 

ISO 22301 is de norm voor business continuity. Met deze norm kunt u aantonen dat uw organisatie voldoet aan de eisen van een bedrijfscontinuïteit managementsysteem.

WAT IS ISO 22301 BUSINESS CONTINUITY MANAGEMENT?

De ISO 22301 helpt bedrijven een plan op te zetten om Business Continuity te garanderen bij eventuele calamiteiten. Het doel is om risicoverstoring van bedrijfsactiviteiten te minimaliseren.

Een organisatie moet voorzorgsmaatregelen nemen en bereid zijn om zaken te continueren, ongeacht de aard van een risico. Door het implementeren van een business continuity managementsysteem kan uw organisatie met elke situatie om gaan.

VOOR WIE IS ISO 22301 GESCHIKT?

ISO 22301 is van toepassing op elk type organisatie, groot of klein, en binnen elke sector. Vooral bij organisaties die actief zijn in risico sectoren is deze norm van belang, hierbij kunt u denken aan nutsbedrijven, financiële diensten, olie en gas, transport, telecom en voedselproductie, of wanneer voortzetting van de activiteiten van cruciaal belang is, net als in de publieke sector.

Aan de hand van het stappenplan werken wij samen met u (en uw personeelsleden) aan een passend Business Continuity Management Systeem, dat geschikt is voor certificatie.

ARBO Rotterdam kan u ondersteunen bij het opzetten, implementeren en onderhouden van uw Business Continuity Management Systeem.

Aanvraag formulier
ISO 22301