kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 55 666 77
Direct aanvragen

Online cursus BHV / HBHV

Nog sneller je BHV-certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de cursus BHV basis met e-learning: een ideale combinatie van online leren en één praktijkmoment! 

Theorie

De theorie leert u via de online leeromgeving met afwisselende leermodules. De lesstof bestaat uit uitleg en voorbeelden in zowel tekst als beeld. Verder kunt u oefenen op verschillende aantrekkelijke manieren met de aangeboden theorie.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een oefentoets als voorbereiding op de theorie-examens. Het is van belang dat u vóór aanvang van het praktijkexamen op onze locatie uw theorie met succes afrond.

De e-learning sluit u af met een examen dat bestaat uit de volgende onderdelen:

 • BHV Basis Brand
 • BHV Basis Eerste Hulp

Praktijkexamen

Als u voor de theorie geslaagd bent kunt u deelnemen aan het praktijkexamen. Tijdens het examen oefent u de handelingen die u tijdens de theorielessen geleerd hebt.

Het praktijkexamen staat in het teken van praktisch handelen. Er wordt stilgestaan bij de online geleerde theorie, eventueel aangevuld met meer theorie als daar nog tijd voor is.

  Docent

  De cursus zal worden verzorgd door een docent van ARBO Rotterdam onder de directe verantwoordelijkheid van de opleidingscoördinator en de directie van ARBO Rotterdam.

  Certificaat

  De cursus  is ontwikkeld op basis van de eindtermen zoals deze zijn vastgesteld door Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening te Rotterdam (NIBHV).
  De cursus van ARBO Rotterdam wordt afgesloten met een geldig persoonsgebonden NIBHV BHV certificaat.

  Deelname

  Als jij het verschil wilt kunnen maken in geval van nood en daarnaast graag online met de theorie aan de slag gaat, is deze cursus geschikt voor jou. Je hebt geen vooropleiding nodig. Maar niet iedereen kan zomaar BHV’er worden. Om BHV’er te worden dien je te bezitten over de juiste combinatie van kennis, houding en gedrag. Bovendien moet je fysiek en lichamelijk in staat zijn om hulp te verlenen.
  Tijdens deelname van al onze cursussen is inbegrepen:

  • Lesdag(en) in modern lokaal met moderne audiovisuele apparatuur;
  • Deskundige, opgeleide en ervaren docenten;
  • Maaltijd per lesdag;
  • Koffie & thee;
  • Examen.

Aanvraag formulier
Online cursus BHV / HBHV