kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 55 666 77
Ruud Cogels - Directeur - Mariflex Group- Vlaardingen | Arbo Rotterdam

Ruud Cogels - Directeur - Mariflex Group- Vlaardingen

“Certificering op het gebied van Veiligheid, VCA & ISO 45001, kwaliteit, ISO 9001, en milieu, ISO 14001 & CO2 Prestatieladder, zijn nodig voor ons om zaken te doen met grote internationale partners als Shell en BP,” aldus de directeur van Mariflex. De co-sponsor van Sparta heeft namelijk niet een veelvoorkomend pallet aan werkzaamheden. “Wat wij doen is zorgen voor de overslag van vloeibare lading op schepen. Ook ship-to-ship. Simpel gezegd: als een boot met problemen ligt, lossen wij het op,” vertelt Ruud Cogels.

ARBO Rotterdam verzorgde al eerder certificeringen voor andere sponsors van Sparta Rotterdam, maar ook voor de club zelf naar volle tevredenheid. Dat was ook een aanleiding om met Arbo Rotterdam B.V. zaken te doen.

“Dat zijn de hoogste normen wereldwijd. Zij doen de hele begeleiding van begin tot eind. Ze doen dat voor Mariflex in het Engels gezien het internationale karakter van ons bedrijf met vestigingen in de VS, Singapore en het Midden Oosten. Hun managers kwamen ook naar deze vestigingen. Dat is meerwaarde.

Dat ARBO Rotterdam alles in eigen hand houdt was een voorwaarde van ons. Snelle afhandeling, maar wel van hoge kwaliteit. “De directeur van Arbo Rotterdam B.V. beloofde me dat hij de certificering voor de kerst 2012 geregeld zou hebben. Dat is ook gebeurd.

“We hadden iemand nodig die het bedrijf kent. Arbo Rotterdam B.V. snapte dat. Uiteindelijk was dat het juiste bedrijf op de juiste plaats.