kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 55 666 77
Elmar Sas - Directeur - Mas Bouw & Techniek B.V. - Dreumel | Arbo Rotterdam

Elmar Sas - Directeur - Mas Bouw & Techniek B.V. - Dreumel

Onze bedrijven Mas Bouw & Techniek B.V. waren in 2007 op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen met het begeleiden van VCA certificeren wat voor ons essentieel is om onze diensten te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers maar ook wilden wij de arbeidsveiligheid op de werkvloer optimaliseren. Een van de eerste stappen in dit traject was ook medewerkers en directie de cursus Basis en VOL VCA te laten volgen. Zo kwamen wij in contact met Arbo Rotterdam B.V. De cursussen waren zo goed georganiseerd en verzorgd dat wij hebben besloten om Arbo Rotterdam B.V. te vragen voor ons het VCA traject te laten verzorgen. 

Inmiddels zijn onze bedrijven vaste klant van Arbo Rotterdam voor de inmiddels behaalde certificaten zoals ISO 9001, ISO 14001 en MVO. Ook alle cursussen zoals VCA, Preventiemedewerker, Bedrijfshulpverlening BHV en Heftruckchauffeur laten wij door Arbo Rotterdam verzorgen.

Typerend voor Arbo Rotterdam B.V. is dat ze altijd bereikbaar zijn, zich zeer flexibel op stellen als met de cursusdata door werkzaamheden verschoven moet worden en is de prijs kwaliteitsverhouding naar wens. Wij hebben Arbo Rotterdam ook aanbevolen bij meerdere van onze zakenrelaties welke inmiddels ook met Arbo Rotterdam tot volle tevredenheid in zee zijn gegaan.

Tot slot wil ik benadrukken dat ondanks de grote afstand van onze vestigingsplaats naar Arbo Rotterdam B.V. alles soepel loopt. Zij bewijzen dat zij een landelijk opererend bedrijf per excellence zijn.