kwaliteit, veiligheid & milieu
0800 55 666 77
Nieuws over Sponsoring | Arbo Rotterdam

Nieuws over Sponsoring

Neptunus heeft een indrukwekkende geschiedenis en staat voor nationale en internationale promotie van de honkbalsport en de stad Rotterdam. Naast voetbal en hockey is dat een hele sterke troef voor Rotterdam. Bij Neptunus vinden kinderen, jongeren en ouderen, mannen en vrouwen van allerlei afkomst een prima klimaat om met elkaar te sporten, zichzelf te ontwikkelen en van de honkbalsport te genieten. Breedtesporters, topsporters en internationals maken allemaal gebruik van dezelfde faciliteiten en kunnen elkaar laagdrempelig ontmoeten. Het Neptunus-complex wordt ook frequent voor scholen, honkbalclinics, regionale talentontwikkeling (Unicorns & Tridents), het World Port Tournament (WPT), KNBSB bondstrainingen en internationale toernooien ingezet.
___________________________________________________________________

 

Waterpolovereniging SVH is de waterpolo vereniging van Rotterdam. Sinds 1926 is de vereniging actief in de Nederlandse waterpolo competities. SVH biedt haar leden een goede combinatie van plezier en sporten op hoog niveau. 

SVH heeft momenteel 14 teams. Er zijn 6 heren teams, een dames team, en zeven jeugdteams. SVH heeft veel jonge enthousiaste vrijwilligers die hard werken om verder te groeien. Heren 1 speelt al jaren mee in de top van de eerste klasse bond en aast op een promotie naar de hoofdklasse. Heren 2 speelt mee in de top van de reserve 2e klasse. Dames 1 speelt ook voor promotie in de vierde klasse van het district. Met veel focus op de jeugd hoopt SVH de komende jaren te blijven groeien.

SVH biedt een leuke combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor groot en klein. Waterpolo en plezier staan centraal!