Recensies van klanten/relaties

Oscar van Dijk - Commercial Manager - Rotterdam Ship Repair - Rotterdam

Ons bedrijf kent het klappen van de zweep maar al te goed: opgeteld ruim 150 jaar ervaring op het gebied van technisch beheer en reparatie van schepen ligt daar aan ten grondslag. Al deze kennis is in januari 2012 samengevoegd in Rotterdam Ship Repair B.V.

De naam van ons bedrijf dekt de lading: als 100% Rotterdams bedrijf zijn wij vervend aanhanger van de termen lef, ambitie, eenvoud en trots. Opgestroopte mouwen; geen woorden maar daden! Kenmerkend voor de haven waarin wij allemaal actief zijn. Een haven waar wij, net als u, trots op zijn. De haven van Rotterdam.

Onze bodemloze bron aan energie wordt inmiddels al veelvuldig benut door vele rederijen en scheepseigenaren omwille van onze bedrijfsfilosofie: gaat niet bestaat echt niet.


Ons team technisch specialisten staat dan ook klaar om bijstand te verlenen. Of het nu is voor het uitvoeren van een veelheid aan reparatie werkzaamheden; het flexibel repareren van stuwadoorsschades; het uitvoeren van zoekopdrachten voor onderdelen of technische stores maar ook het geven van advies op het gebied van technisch en nautisch beheer. Rotterdam Ship Repair gaat de uitdaging graag aan. Om deze woorden kracht bij te zetten zijn wij via ARBO Rotterdam gecertificeerd conform ISO 9001:2008. ARBO Rotterdam heeft ons begeleid bij het schrijven en implementeren van het ISO 9001 handboek. De borging van het kwaliteitssysteem vind plaats door Germanischer Lloyd met aanwezigheid van ARBO Rotterdam die een belangrijk steentje bijdraagt. Vanaf 2013 is ARBO Rotterdam periodiek aanwezig om continuïteit van het ISO 9001 systeem te waarborgen. Maar daar stopt de samenwerking niet.
ARBO Rotterdam voorziet in onze opleidingsbehoeften zoals VOL VCA, Basis VCA, Heftruckdiploma’s, Bedrijfshulpverlening en keurt jaarlijks onze arbeidsmiddelen.
Wij ervaren de samenwerking tussen Rotterdam Ship Repair en ARBO Rotterdam als zeer positief en zullen deze samenwerking dan ook zeker voortzetten.
Terug naar recenties