Recensies van klanten/relaties

Rick Moorman - Directeur - Rick Moorman Mannenmode - Amsterdam

Wij zijn een hoogwaardige aanbieder van voornamelijk luxe mannen kleding, met als ultieme doel onze klant het gevoel te geven dat hij, nadat er in de spiegel gekeken is, de hele wereld aan kan. 
Waarna onze klant datgene gaat doen waar hij goed in is en dat hij in ieder geval weet dat zijn kledingperformance helemaal juist is. Vanuit die strategie kleden wij vele bekende en onbekende mannen. 

Deze strategie heeft er mede toe geleidt dat er vanuit de aanwezige expertise op mannen mode gebied wij een toegewezen autoriteit hebben verkregen in de diverse media. O.a. iedere vrijdagmorgen Radio 10 gold en op regelmatige basis diversen publicaties in verschillende geschreven pers uitingen.
Die toegewezen autoriteit en het waarmaken van de stelling. Never Underestimate The power of a Good suit kan alleen als er vanuit discipline gewerkt wordt.
Om juist die discipline te waarborgen en te monitoren hebben wij, als eerste Retailer in de Nederlandse kledingbranche, de ISO 9001-2008 certificering weten te integreren in ons bedrijf.Ook de belangrijke ISO 14001 certificering is daar later aan toegevoegd, beide certificeringen geven ons als bedrijf het zelfvertrouwen dat we de hoge verwachtingen van onze klanten kunnen waarmaken vanuit een vastgelegd protocol. Kleding is een individuele keuze, maar als die keuze begeleidt wordt vanuit vaste kwalitatieve hoogwaardige disciplines, dan krijgt het gevoel ontstaan door het kijken in de spiegel : “I feel like a million Bucks” ook daadwerkelijk betekenis.  De door onszelf opgelegde kwaliteitsminimum is vooral mede door de begeleiding van het team van Arbo-Rotterdam reeds jarengeleden succesvol tot stand gekomen.
Het kan dan ook niet anders dat als twee bedrijven elkaar vinden op basis van hoogwaardige kwaliteit, dat Arbo-Rotterdam ook de wettelijk verplichte RI&E alsmede de onze BHV binnen ons bedrijf tot volle tevredenheid uitvoert en begeleidt.
Herkent u zich in onze slogan? Wij helpen u graag, wetende dat Arbo-Rotterdam middels hun professionele begeleiding, in onze ISO certificaten over onze schouder meekijkt. 
Terug naar recenties