Recensies van klanten/relaties

Peter van Lent - Directeur - Digisource - Barendrecht

Digisource is een toonaangevend en vooruitstrevend ICT bedrijf in Barendrecht, die haar focus voornamelijk richt op het MKB in de regio. Digisource is MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gecertificeerd, de certificering is bijzonder want hiermee we zijn het eerste ICT bedrijf in nederland die de MVO certificering naar ISO 26000 heeft, maar de manier van zaken doen vinden we belangrijker.

Bij al onze producten speelt, hoe een perfecte match te maken tussen People, Planet en Profit een belangrijke rol.

Onze oplossingen zijn er op gericht overal vandaan te kunnen werken, voor zowel ICT en telefonie. Hierdoor wordt het milieu maar ook uw portemonnee gespaard. Dit geldt ook voor "Digisolar" welke het mogelijk maakt in de meeste gevallen een energie neutraal computerpark te hebben d.m.v. zonnepanelen of windenergie.

Arbo Rotterdam heeft het mede mogelijk gemaakt dat wij op een bewustere manier om gaan met MVO, tevens wordt door Arbo Rotterdam de certificering voor ISO 9001, 14001 en VCA begeleid. Ook alle opleidingen voor VCA en BHV verzorgen zij naar vollen tevredenheid. Kortom een fijne partner!
Terug naar recenties