Recensies van klanten/relaties

Willem Kooistra - Directeur - PTH Presentatie Techniek Holland - Kollumerzwaag

ARBO Rotterdam is meer dan 10 jaar een vaste leverancier van ons bedrijf, betreffende alle arbeidsomstandigheden gerelateerde veiligheidscursussen zoals VCA, Bedrijfshulpverlening BHV, heftruckchauffeur.
Lees meer

Peter van Lent - Directeur - Digisource - Barendrecht

Digisource is een toonaangevend en vooruitstrevend ICT bedrijf in Barendrecht, die haar focus voornamelijk richt op het MKB in de regio. Digisource is MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gecertificeerd, de certificering is bijzonder want hiermee we zijn het eerste ICT bedrijf in nederland die de MVO certificering naar ISO 26000 heeft, maar de manier van zaken doen vinden we belangrijker.
Lees meer

David Lans - Voorzitter - Stichting Volleybal Rotterdam

Bij Volleybal Vereniging Fusion Rotterdam hebben we de eigenaren van ARBO Rotterdam, Ellis en Dragan, leren kennen als enthousiaste sportliefhebbers. Korte tijd nadat ARBO Rotterdam zich als bordsponsor aanmeldde besloot de directie al snel om het hoofdsponsorschap van Fusion voor de komende seizoenen op zich te nemen.
Lees meer

Hanns van Kruijl - Directeur - NV Reinis - Spijkenisse

In de afvalbeheer- en reinigingsbranche is certificering noodzakelijk. In de meeste aanbestedingen is certificering een bindende voorwaarde. Reinis heeft in Arbo Rotterdam een betrouwbare partner gevonden die de organisatie in deze functionaliteiten ontzorgt.
Lees meer

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7