Nieuws

Sponsorcontract getekend!

De contractondertekening tussen voorzitter Robin van der Aa en directeur Ellis Smoor is een feit. Na jaren hoofdsponsor & naamgever te zijn, is ARBO Rotterdam dit jaar (2018) shirtsponsor van Heren 1 Volleybalvereniging Fusion Rotterdam.

Nieuwe klanten, projecten en uitgevoerde opdrachten

Wij zijn blij met het vertrouwen dat nieuwe klanten hebben in ARBO Rotterdam om een samenwerking aan te gaan evenals het uitbreiden van de ondersteuning die ARBO Rotterdam reeds levert bij bestaande klanten. Dit onder andere voor bedrijfsbegeleiding, opleidingen, maar ook voor het voldoen aan wettelijke verplichtingen zoals het uitvoeren van Risico Inventarisaties en Evaluaties, keuringen van arbeidsmiddelen, het begeleiden van bedrijfsnoodoefeningen en dergelijke. 
Lees verder voor een overzicht van nieuwe klanten, de klanten die ondersteuning bij ARBO Rotterdam hebben uitgebreid en de diensen die ARBO Rotterdam heeft uitgevoerd voor deze organisaties. 

Ik was er bij!

Directeur Dragan Culic over de wedstrjid Excelsior Rotterdam - Sparta Rotterdam.

Excelsior Rotterdam en Sparta spelen aanstaande zaterdag voor het eerst sinds 2008 weer tegen elkaar in de Eredivisie. Wij kijken deze week met vijf ‘ooggetuigen’ van 16 mei 2010 terug op de legendarische en beruchte ontmoeting en uiteraard vooruit naar de wedstrijd van zaterdag.